دانش و اندیشه
درباره وبلاگ


امید است که مطالب وبلاگ دانش و اندیشه درجهت ارتقای اطلاعات شما عزیزان گام بلندی برداشته باشد
آخرین مطالب
نويسندگان

باز هم مرورگر اینترنت اکسپلورر خبرساز شد . ظاهرا یک آسیب پذیری دیگر در این مرورگر کشف شده که مایکروسافت را مجبور به هشدار دادن به کاربران خود کرده است . شرکت مایکروسافت دیروز یک توصیه امنیتی جدید برای مرورگر اینترنت اکسپلورر منتشر کرد . اگر شما هم قصد دارید تا بیشتر با این آسیب پذیری آشنا شوید ، پس با گویا آی تی همراه باشید …….

آسیب پذیری کشف شده در اینترنت اکسپلورر باعث اجرای کدهای مخرب به صورت از راه دور توسط هکرها می شود . اگر مطالب ما را در مورد بروز رسانی های ماهانه شرکت مایکروسافت را دنبال کرده باشید ، متوجه خواهید شد که اکثر محصولات این شرکت دچار آسیب پذیری هایی هستند که به هکرها امکان اجرای کدهای مخرب به صورت از راه دور را می دهد . برای اینکه هکرها بتوانند از این آسیب پذیری ها استفاده کنند ، کافیست که عملیات اکسپلویتنیگ را انجام دهند که خود این عملیات توسط یک نوعی از بدافزارها به نام اکسپلویت انجام می شود . البته آقای داستین چایلدز که مدیریت گروه ارتباطات شرکت مایکروسافت را بر عهده دارد ، در بلاگ این شرکت می نویسد که آسیب پذیری مذکور هنوز به صورت گسترده مورد استفاده قرار نگرفته است و نیازی نیست که کاربران زیادی نگران این موضوع باشند  .

اما این آسیب پذیری روی چه نسخه هایی از مرورگر اینترنت اکسپلورر وجود دارد ؟

این آسیب پذیری در نسخه ۶ ، ۷ و ۸ اینترنت اکسپلورر وجود دارد . بنابراین کاربرانی که از نسخه های ۹ و ۱۰ این مرورگر استفاده می کنند ، تحت الشعاع این آسیب پذیری قرار نخواهند گرفت . کاربران ویندوز ۸ هم از این بابت خیال شان راحت باشد . چون به صورت روی ویندوز ۸ به صورت پیشفرض از اینترنت اکسپلورر ۱۰ استفاده می شود . این هم یک دلیل بسیار عالی برای اینکه استفاده از نسخه های قدیمی مرورگرها را کنار گذاشته و به نسخه های جدیدتر مهاجرت کنید .

سناریوی حمله به چه شکلی است ؟

مثل اکثر حملات اینترنتی که علیه کاربران شکل می گیرد ، این حمله نیز با استفاده از مشاهده وبسایت های مخرب کار خود را شروع می کند . مثلا در حال چک کردن ایمیل های تان هستید که یک ایمیل از طرف دوستان خود مشاهده می کنید . ایمیل را باز می کنید و یک لینک را می بیند . متن ایمیل هم معمولا به گونه ای خواهد بود که قصد دارد تا با روش های گوناگونی شما را متقاعد به کلیک کردن روی لینک مذکور کند . البته نه اینکه فکر کنید لینک ها فقط و فقط از طریق ایمیل برای شما ارسال می شوند ؛ بلکه از طریق برنامه های پیام رسان فوری ( مثل جی تاک ، لایو مسنجر ، یاهو مسنجر و … ) ، شبکه های اجتماعی و دیگر وبسایت ها نیز ممکن است این لینک های مخرب به دست شما برسند . حالا اگر از طریق اینترنت اکسپلورر ۸ و یا پایین تر این لینک ها را باز کنید ، کدهای مخرب موجود در وبسایت مذکور ، باعث بهره برداری از آن آسیب پذیری خواهند شد .

توصیه های امنیتی مایکروسافت چیست ؟

حالا مایکروسافت برای کاربران خود چندین توصیه های امنیتی ارائه کرده است که در ادامه به آنها اشاره ای خواهیم داشت .

* کاربران ویندوزهای ویستا و هفت می توانند به اینترنت اکسپلورر را به نسخه ۹ ارتقا دهند تا در در برابر خطرات ناشی از این آسیب پذیری در امان بمانند .

* استفاده از ابزار امنیتی Enhanced Mitigation Experience Toolkit که یکی از محصولات بسیار عالی ساخت شرکت مایکروسافت می باشد . در واقع با استفاده از این ابزار می توانید پیکربندی هایی را انجام دهید که مانع از بهره برداری از آسیب پذیری های موجود در یک نرم افزار شود . لازم به ذکر است که این ابزار را می توانید روی ویندوزهای ایکس پی ، ویستا و هفت مورد استفاده قرار دهید . لینک دانلود این برنامه در پایان مطلب قرار گرفته است .

* استفاده از بخش تنظیمات امنیتی اینترنت اکسپلورر نیز یکی دیگر از روش هایی است که مایکروسافت به کاربران خود پیشنهاد می دهد . کافیست مرورگر اینترنت اکسپلورر را باز کرده و از آیکون چرخ دنده ، گزینه Internet Options را انتخاب نمایید . در پنجره باز شده به تب Security رفته و در بخش Security levels for this zone نوار لغزنده را روی بالاترین حالت قرار دهید . با انجام این کار ، تنظیمات امنیتی اینترنت اکسپلورر در بالاترین سطح قرار خواهند گرفت و همین امر باعث خواهد شد که هکرها نتوانند کدهای مخرب خود را روی سیستم شما اجرا کنند .

دانلود برنامه Enhanced Mitigation Experience Toolkit

برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

موتورولا و تلفن هوشمندی با پردازنده 2 گیگاهرتزی اینتل

Posted: 19 Nov 2012 11:30 AM PST

اگر با بازار تلفن های هوشمند امروز دنیا آشنا باشید، حتما می دانید که فعلا جدال شرکت ها بر سر پردازنده های 1.4 و 1.5 گیگاهرتزی است. اما به نظر می رسد موتورولا قصد دارد با گامهای بلند، کمی جلوتر از رقبا را از نظر سرعت پردازش هدف گیری کند.

این شرکت در ماه سپتامبر با تولید اولین اسمارت فون اندرویدی مجهز به چیپ اینتل با نام RAZR i توان خود را در ساخت اسمارت فون به رخ کشید. اکنون با توجه به جامعه اندروید دوست چین، موتورولا تصمیم گرفته نسخه ویژه ای از این محصول خود را برای کاربران پر تعداد چینی آماده کند. RAZR i MT788 که قرار است توسط اپراتور چاینا موبایل عرضه شود مشخصاتی از این قرار دارد:

پردازنده ۲ گیگاهرتزی اتم اینتل Z2480، به همراه صفحه 4.3 اینچی AMOLED با رزولوشن ۹۶۰ در ۵۴۰ پیکسل و محافظت شده توسط گوریلا گلاس، که از یک دوربین ۸ مگاپیکسلی بهره برده و از طریق ورودی میکرو اس دی تا ۳۲ گیگابایت حافظه جانبی را پشتیبانی می کند. سیستم عامل این موبایل هم اندروید 4.0 بستنی حصیری است.

تفاوت های این نسخه ویژه چین با «ریزر آی» اصلی در طراحی بدنه و همچنین توان باتری است. باتری مدل اصلی ۲۰۰۰ میلی آمپری بوده است که در اینجا با یک نمونه ۱۷۳۵ میلی آمپری جایگزین شده است. از دیگر نقاط افتراق این دو محصول می توان به حافظه داخلی ۴ گیگابایتی (به جای ۱۶ گیگابایتی) و دوربین جلو 0.3 مگاپیکسلی (به جای 1.3مگا پیکسلی) اشاره کرد. این محصول از نیمه دسامبر وارد بازارهای چین خواهد شد.

آیا بزرگترین اپراتور موبایل جهان می توان سکوی پرشی برای اینتل و موتورولا در صنعت تلفن های هوشمند و بهبود سهم بازار این دو باشد؟ زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد. نظر شما در این خصوص چیست؟

رقابت موبایل سازان برای تولید تلفن هایی با نمایشگر تمام اچ دی

Posted: 19 Nov 2012 10:00 AM PST

اگر به خاطر داشته باشید، دو روز پیش از پیشرفت های سامسونگ در زمینه ساخت نمایشگرهای فول اچ دی گفتیم و پس از آن خبر فعالیت ال‌جی برای ساخت اسمارت فون 1080p را به همراه شایعات عرضه محصول دو سیم کارته لنوو با نمایشگر فول اچ دی منتشر کردیم. اما داستان نمایشگرهای موبایل تمام اچ دی (1080p) قرار نیست به همین جا ختم شود و این عبارت را در برنامه های سال آینده موبایل سازان بزرگ دنیا بیشتر خواهیم شنید.

تا جایی که دو غول دنیای اسمارت فون ها (ال‌جی و سامسونگ) هم در حال آماده کردن ساز و برگ خود برای عرضه تلفن های هوشمندی با کیفیت نمایشگر 1080p هستند. سامسونگ مطمئنا چنین رزولوشن صفحه نمایشی را بر روی نسل جدید تلفن های قدرتمند سری گلکسی اس خود عرضه خواهد کرد. و همان طور که می دانید، ال‌جی احتمالا در حال کار بر روی مدلی با نام F240 است که نمایشگری با رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل است.

البته همه این شرکت ها کمی با تاخیر می خواهند خودشان را به این میهمانی برسانند. زیرا اچ تی سی چندی قبل Butterfly J را در ژاپن با کیفیت نمایشگر 1080p به بازار عرضه کرد. همچنین مدل بین المملی آن را به نام Deluxe احتمالا به زودی وارد بازار خواهد کرد.

بنچ مارک ها نشان از ظهور زودهنگام یک اسمارت فون ال جی دارند که از پردازنده 1.5 گیگاهرتزی بر روی یک صفحه 5 اینچی 1080p بهره می برد. این محصول احتمالا از پردازشگر چهار هسته ای کوالکام بهره مند خواهد بود و جانشینی خلف برای تلفن های هوشمندی چون نکسوس 4 و اپتیموس G شمرده می شود.

شامه تیز برخی شکارچیان شایعات هم از شروع فعالیت سامسونگ برای تولید Galaxy S4 خبر می دهد. شنیده ها حاکی از آن است که این تلفن هوشمند در فوریه سال آینده طی کنفرانس جهانی موبایل بارسلونا رونمایی خواهد شد.

آنچه که اکنون مطرح می شود این سوال است که آیا داستان 1080p را باید یک جهش بزرگ برای دنیای موبایل دانست، یا اینکه تنها بخشی از جنگ پیکسلی و داستان پیکسل برای پیکسل است. ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل بر روی یک صفحه ۵ اینچی، چگالی تقریبی ۴۴۰ پیکسل در اینچ را به ارمغان خواهد آورد، که (با توجه به دانش فعلی) به نظر می رسد چیزی بسیار فراتر از توانایی تشخیص چشم انسان است.

همکاری فیسبوک و یاهو برای ساخت موتور جستجو؟

Posted: 19 Nov 2012 09:00 AM PST

به نظر می‌رسد که خانم ماریسا مایر مدیرعامل یاهو و مدیر اجرایی فیسبوک در خصوص امکان مشارکت های بالقوه این دو غول اینترنتی مذاکراتی داشته اند. این داستان بر پایه گفته های منبعی ناشناس بنا شده که به نظر می رسد یکی از افراد مهم درون یاهو باشد.

جزئیات و ماهیت این همکاری همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد و شاید این دو شرکت هنوز در حال چانه زنی و صحبت برای تعیین و تایید موضوع همکاری باشند، اما برخی افراد دخیل در این داستان انتظار دارند که موضوع چیزی بیشتر از حدس و گمان، و صحبت درباره همکاری های دوجانبه مهمی در زمینه جستجوی تحت وب باشد.

اگر این دو کمپانی به توافقی دست پیدا کنند، این موضوع تا چه اندازه مهم خواهد بود؟ تلگراف استدلال می کند که این می تواند یک بازسازی و دوباره مرتب کردن سلسله مراتب فعالیت و کار دو تا از بزرگترین شرکت های تکنولوژی دنیا باشد. این موضوع به یاهو شانس بسیار بزرگی می دهد که در تلاشش برای جلب نظر هر دو گروه جستجوگران وب و مهندسان برنده شود. در حالی که باعث می شود فیسبوک برای کاربرانش بیش از پیش مفید و کاربردی گردد.

و شاید یاهو آرزومندانه به این می اندیشد که همکاری مایکروسافت با شبکه های اجتماعی نتواند ترفیع جایگاه قابل اعتنایی را برای موتور جستجوی بینگ دست و پا کند. از دیگر سو، این داستان می تواند فرصتی را برای فیس بوک فراهم آورد تا رویکردی متفاوت به یکپارچگی جستجوی وب داشته باشد.

البته این شایعات حداقل می تواند نشانی از آب شدن یخ های کدورت میان یاهو و فیسبوک باشند که در یک جنگ پتنتی و دعوای حقوقی در اوایل سال جاری شکل گرفتند

نسل بعدی کنسول بازی مایکروسافت: با ایکس باکس 720 آشنا شوید

Posted: 19 Nov 2012 07:55 AM PST

خبرها و شایعاتی از نسل بعدی کنسول بازی ایکس باکس از راه رسیده است. نسلی که احتمالا ایکس باکس 720 نام دارد و مهمترین تغییر آن اضافه شدن درایو بلو-ری و کینکت 2 است. در کنار آن یک پورت A/V هم به ایکس باکس 720 اضافه شده که امکان ضبط تصاویر تلویزیونی هم به آن می دهد.

نسل بعدی سنسور کینکت به همراه ایکس باکس جدید معرفی خواهد شد. گفته می شود که دقت کینکت 2.0 نسبت به نسل اول بسیار بهتر شده و تصویر برداری دوگانه و تشخیص صدای بهتر هم به آن اضافه شده است. در کنار آن کینکت دوم می تواند همزمان ۴ کاربر را تشخیص دهد.

در عین حال مایکروسافت ساخت یک عینک واقعیت افزوده را هم در برنامه کاری آینده این کنسول قرار داده است. عینکی که همراه با ارایه این کنسول وارد بازار نخواهد شد.

مشخصات سخت افزاری جدید هم شامل پردازشگر ۴ هسته ای و ۸ گیگابایت رم است. اگر همه چیزی طبق برنامه و خبرهای گفته شده پیش برود باید در June 2013 منتظر ایکس باکس 720 باشیم.

تغییر مدیرعامل اینتل: بازنشستگی پاول اوتلینی پس از ۴۰ سال

Posted: 19 Nov 2012 07:11 AM PST

دقایقی پیش اینتل اعلام کرد که پاول اوتلینی مدیرعامل این شرکت پست خود را ترک خواهد کرد. اعلام شده که مدیرعامل فعلی تا ۶ ماه آینده بر سر کار خود خواهد بود و هیات مدیره در این فرصت می توانند برای مدیرعامل جدید تصمیم گیری کنند.

آقای اوتلینی از بزرگ ترین مدیران اینتل به شمار می رود و جالب است بدانید که اینتل در ۴۵ سال تاریخ کاری اش تنها ۵ مدیرعامل داشته است که هشت سال گذشته آن به عهده آقای اوتلینی بوده است.

او که ۶۲ سال سن دارد حدود ۴۰ سال است که در اینتل مشغول به کار است و طی این سال ها سمت های مختلفی را در این شرکت به عهده داشته است. ضمن اینکه او یکی از اعضای هیات مدیره گوگل هم به شمار می رود.

اما به نظر میرسد حالا زمان اش رسیده که سکان اینتل به دست یک فرد جدید سپرده شود. اینطور به نظر می رسد که رفتن این مدیرعامل اشاره ای است به اینکه دوران x86 هم در حال پایان است. چند روز پیش دیدیم که ارزش شرکت کوالکام که سازنده پردازشگرهای موبایل است نسبت به اینتل پیشی گرفته است و حالا این تغییر مدیرعامل نشان می دهد که اینتل قصد دارد با این تغییرات هماهنگ شده و دوران جدیدی را تجربه کند.

داستان تکامل تلفن های همراه در یک نگاه

Posted: 19 Nov 2012 04:16 AM PST

موبایل ها یا تلفن های همراه یا چیزی که امروزه آن را تلفن هوشمند می خوانیم، راه درازی را برای رسیدن به این مرحله از تکامل پشت سر نهاده اند. اما چگونه می توان تمام این تاریخچه پر فراز و نشیب را در یک نگاه به تصویر کشید؟

اپراتور و شرکت ارتباطات ژاپنی NTT DoCoMo برای جشن بیستمین سالگرد تاسیسش، علاوه بر راه اندازی نمایشگاهی با این موضوع، تاریخ موبایل ها را در یک عکس بزرگ به خلاصه کرده است.

شاید شما نتوانید که به دیدار این نمایشگاه رفته و این تاریخ کوتاه و پرشتاب را از نزدیک مشاهده کنید، اما حداقل می توانید با دیدن این تصویر، خاطرات گذشته خود از مفهوم موبایل را مرور کنید.

هرچند که این تصویر شامل تمام تلفن های همراه ساخته شده توسط همه شرکت ها نیست و تنها مجموعه تلفن های مورد استفاده در شبکه اپراتور NTT DoCoMo را در بر می گیرد. اما هنوز قادر است دیدگاه و چشم اندازی جامع و کامل از این گجت همه گیر و حیاتی پیش چشم تان بگشاید. اینکه این ابزار از کجا آمده و اکنون در کجا ایستاده است.

دانلود عکس اصلی در اندازه واقعی

7 کمپانی نخست بازار سهام از سال 1992 تا 2012

Posted: 19 Nov 2012 02:40 AM PST

خیلی سوال می‌شود که آیا اپل که امروز ارزشمندترین کمپانی جهان است، به مسیر خود ادامه خواهد داد و اولین کمپانی 1 تریلیون دلاری می‌شود؟ یا اینکه برعکس، نقص هایی مثل مپل‌گیت (Mapplegate) نشانه هایی هستند از اینکه دیگر آن کمپانی سابق نیست و تا چند سال آینده نزول خواهد کرد؟ هر دو مورد ممکن است و تنها گذر زمان می‌تواند از پاسخ قطعی پرده بردارد.

اگر قرار است اپل آن بالا بماند، کار بسیار مشکلی در پیش رو دارد. تاریخ هم نشان داده که این داستان صعود و سقوط پیش‌تر برای کمپانی‌های بسیاری تکرار شده؛ مایکروسافت زمانی اول بود، همین‌طور کمپانی‌های نفتی و مخابراتی و غیره.

در طول 20 سال گذشته، 7 کمپانی توانسته‌اند لقب شماره یک بازار سهام را به خود اختصاص دهند و تقریباً هر کدام مربوط به صنعت متفاوتی بوده‌اند. در ادامه مطلب همراه نارنجی باشید تا نگاهی سریع بیندازیم به این 7 کمپانی.

ارسال پیغام به سبک کارتون کارآگاه گجت

Posted: 19 Nov 2012 01:00 AM PST

پیغام منهدم شونده

اگر کارتون کارآگاه گجت را تماشا کرده باشید، حتما پیغام‌های منفجر شونده از رئیس به کارآگاه را به خاطر دارید. معمولا مأموریت‌های کارآگاه گجت روی کاغذی به وی ابلاغ می‌شد که پس از چند ثانیه منفجر می‌شد و دیگر اثری از آن باقی نمی‌ماند. شاید هنوز علم آنقدر پیشرفت نکرده باشد که چنین کاغذ‌هایی در دسترس عموم قرار گیرد، اما قطعا در فضای مجازی راه هایی برای ساخت این پیغام ها وجود دارد.

تا به حال برای تان پیش آمده که بخواهید پیغامی را به اطلاع دوست تان برسانید، اما نخواهید اثری از آثار آن باقی بماند؟ تا به حال آرزو کرده اید که می‌توانستید مطلبی را عنوان کنید و بعدا بدون هیچ دردسری آن را تکذیب نمایید؟ دوست دارید که برای شوخی با همکاران یا رفقای تان پیام های مهمی برای آنها ارسال کنید که بعدا نابود شوند و دست شان در پوست گردو بماند؟

در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با ابزارهایی جهت ساختن پیغام های منهدم شونده، آشنا شوید.


ادامه مطلب

کوالکوم و تصاحب یک تکنولوژی فراصوتی برای استفاده در اسنپدراگون های آینده

 

ابتدا اشاره کنیم که فراصوت (Ultrasound) با مافوق صوت (Supersonic) تفاوت دارد. دومی اشاره به بالاتر رفتن سرعت -هر چیزی- از سرعت صوت (343 متر بر ثانیه) دارد ولی فراصوت اشاره به امواجی دارد که دارای فرکانسی فراتر از حد بالایی شنوایی انسان هستند. یکی از کاربردهای آشنای فراصوت در سونوگرافی است و در صنایع مختلف، حوزه های امنیتی و رادارها هم استفاده می شود.

حالا کمپانی کوالکوم که چند روز پیش خبر از بالاتر رفتن ارزش آن نسبت به کمپانی اینتل دادیم، دارایی‌های فنی با ارزشی را از کمپانی EPOS Development خریداری کرده که تمرکز آن بر روی تکنولوژی‌های دیجیتال فراصوتی است. شاید تعجب کنید و از خود بپرسید که چرا؟

گویا کوالکوم نقشه‌های بزرگی برای آینده چیپ های اسنپدراگون در سر دارد و این نیز گامی در راستای متمایز کردن نسل های بعدی است. کمپانی EPOS Development با تکنولوژی خود در صدد آوردن روش ها و راهکارهای جدید برای وارد کردن دستورات از طریق قلم، استایلوس و جسچرها داشت. این تکنولوژی جدید می‌تواند دامنه استفاده وسیعی در دستگاه های آینده برخوردار از اسنپدراگون داشته باشد و شاهد قابلیت‌های جدیدی برای قلم های لمسی باشیم و حتی یک پله بالاتر؛ با استفاده از آن می‌توان رابط کاربری رها-از-لمس ساخت که قادر به تشخیص حرکات قلم یا انگشت با فاصله از صفحه لمسی باشد.

در متنی که به مناسبت این معامله در اختیار خبرگزاری ها قرار گرفته، اشاره شده که تکنولوژی EPOS به فرا سوی قلمرو کامپویترهای سنتی -موس و کیبورد- می‌رود و امکان اجرای جسچرهای رها-از-لمس و تعامل با استفاده از قلم را به کاربران می‌دهد: «قرار دادن این تکنولوژی بر روی چیپ های اسنپدراگون به دستگاه ها امکان خواهد داد تا یک سبک زندگی همراه (موبایل) تر و با مرکزیت محتواهای چند رسانه ای را فراهم کنند.»

کوالکوم که امروزه یک غول فناوری به شمار می‌رود، در صدد استفاده از این تکنولوژی در تلفن‌ها، ای-ریدرها و تبلت ها است. هر چند در وهله اول ممکن است نگرانی هایی در باره افزایش قیمت به وجود بیاید، ولی مدیر عامل EPOS می‌گوید که این تکنولوژی می‌تواند یک رویکرد ارزان برای یکپارچه سازی رابط کاربری مبتنی بر قلم و استایلوس با محصولات باشد.

چه زمانی این تکنولوژی را در بازار خواهیم دید؟ هیچ تاریخ مشخصی قابل ذکر نیست.

مشکلات اولیه کاربران ویندوز فون 8

 


حدود 20 روز است که مشتریان، تلفن های مبتنی بر ویندوز فون 8 را سفارش داده و دریافت کرده اند و کم کم ایرادات اولیه پلتفرم نصب شده بر روی تلفن های جدید نوکیا و HTC آشکار می شود. تعدادی از کاربران HTC 8X و لومیا 920 گزارش داده اند که تلفن شان موقع استفاده به طور تصادفی ریبوت می شود. برای برخی افراد روزی 1 بار و برای سایرین به دفعات بیشتر این قضیه تکرار شده و بیشتر شکایات مربوط به HTC 8X است.

در سمت دیگر لومیا 920 هم مشکلات خودش را دارد. علاوه بر ریبوت شدن اتفاقی, تعداد بیشتری گزارش رسیده که حاکی از قفل کردن دستگاه حین استفاده و نیاز به روشن-خاموش کردن آن است. تعدادی کاربر نیز از خالی شدن باتری در هنگام شب که تلفن در حالت استراحت است خبر داده اند. البته این مورد اخیر در لومیا 800 نیز شایع بود که با یک آپدیت نرم افزاری رفع شد و گویا خاموش کردن NFC به بهبود عمر باتری کمک می کند ولی مشخص نیست که آیا NFC مشکل اصلی است یا خیر.

برای اندروید و iOS که پایگاه محکمی بین کاربران خود دارند بروز این موارد کمتر مشکل ساز است و حتی موارد بدتر از این هم زود از یادها می رود ولی باید در نظر داشت که پلتفرم قدرتمند ویندوز فون 8 یک رقیب تازه وارد و در صدد درست کردن پایگاهی قوی بین کاربران است، بنابراین چنین مشکلاتی می تواند در روند رشد آن وقفه بیندازد. به هر حال این روز ها از پیچیدن خبرها نمی توان جلوگیری کرد.

برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

عصبانیت خود را سر این موبایل خالی کنید

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


پس از آنکه شرکت های طراحی و تولید گوشی های تلفن همراه دیگر مثل سابق، قالب های جدید و مورد استقبالی را برای ساخت گوشی پیدا نکردند به سراغ افزودن تکنولوژی و کاربری هایی رفتند که در عموم مردم وجود دارد و کاربران علاقه دارند آن امکانات خاص را روی گوشی خود داشته باشند.

در جدیدترین نوع از این ابتکارات، شرکت ژاپنی ان.تی.تی گوشی موبایلی را با امکانی خاص به بازار عرضه داشته است که این گوشی دارای صفحه‌ نمایشی ۵ اینچ است.

این موبایل خاص مجهز به فناوری ویژه ای است. به این معنی که در دو طرف گوشی سنسورهایی تعبیه شده و چنانچه کاربر گوشی را بفشارد، روی صفحه‌ نمایش موبایل خود می ‌تواند میزان فشاری را که به هر طرف گوشی وارد می ‌کند، ببیند.

این محصول با تلفیقی از نرم ‌افزار و سخت‌ افزار شکل گرفته و کاربر می‌ تواند عصبانیت خود را با فشردن گوشی موبایل، بدون این که آسیبی به آن وارد شود، خالی کند. از سوی دیگر این شرکت ژاپنی تدبیری را به کار گرفته است که کاربران می توانند با تغییر میزان فشار به گوشی، عملکردهای متفاوتی را تعریف کنند تا گوشی به اجرا بگذارد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

پردازشگر ۱۰ هسته ای اینتل سال آینده ارایه می شود

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


تصویر لو رفته جدیدی از نقشه راه شرکت اینتل نشان می دهد که در فصل سوم سال آینده میلادی باید منتظر پردازشگری با نام Xeon E5-2600 V2 بر مبنای معماری Ivy Bridge-EP باشیم. پردازشگری که دارای ۱۰ هسته است و روی مادربوردهای LGA 2011 socket کار می کند.

سی پی یو جدید مصرف انرژی بسیار کمتری هم دارد و با ۱۰ هسته فیزیکی می تواند تا ۲۰ thread را اجرا کند. هر کدام از هسته های این پردازشگر به 256KB کش L2 دسترسی دارند و کل چیپ دارای ۳۰ مگابایت کش L3 نیز هست.

این پردازشگر از رم های DDR3 تا سرعت 1866MHz هم پشتیبانی می کند. البته محصول جدید در واقع از نظر توانایی در انتهای مسیر سال آینده اینتل قرار ندارد. سال آینده باید منتظر پردازشگرهای ۱۲ هسته ای اینتل هم باشید که می توانند تا ۲۴ thread همزمان را اجرا کنند؛ پردازشگرهایی با معماری ۲۲ نانومتری و طراحی ترانزیستورهای سه بعدی. البته آنها را بیشتر در کامپیوترهای سرور خواهیم دید و شاید کمتر کسی بخواهد چنین چیزی را روی کامپیوتر شخصی اش داشته باشد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اینتل در حال کار بر روی پردازنده 48 هسته‌ای برای تبلت و تلفن هوشمند

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


هم اکنون که شما این مطلب را می‌خوانید، پژوهشگران اینتل در حال توسعه یک چیپ پردازشی 48 هسته‌ای هستند که می‌تواند قابلیت‌های یک کامپیوتر شخصی را در دستان کاربران قرار دهد. این محققین در شهر بارسلونای اسپانیا مشغول یافتن راه‌هایی برای استفاده و مدیریت هسته‌های پردازشی متعدد بر روی دستگاه‌های موبایل هستند و انتظار دارند تا 5 یا 10 سال آینده چنین چیپ‌هایی را آماده عرضه کنند.

تلفن‌ها و تبلت‌های امروزی 2 یا 4 هسته پردازشی دارند. پردازنده Atom ساخت اینتل نیز 1 هسته دارد. ولی اینتل می‌گوید که با اضافه کردن هسته‌های بیشتر، هر دستگاه موبایل قادر خواهد بود وظایف مختلف را بین هسته‌های متعدد پردازشی توزیع کند که عملکرد کلی را سریع‌تر و مصرف انرژی را کمتر خواهد کرد.

برای مثال، یک هسته می‌تواند مشغول کدگشایی از یک ایمیل دریافتی باشد و همزمان هسته دیگر یک اپلیکیشن را اجرا کند. یا اینکه برخی هسته‌ها برای ارائه عملکرد بهتر، در فرکانس‌ها و سرعت‌های بالاتر کار کنند و همزمان سایر هسته‌ها وظایف ابتدایی پلتفرم را در سرعت‌های پایین‌تر پردازش کنند و به این شکل، عمر باتری دستگاه افزایش پیدا کند.

توزیع وظایف بین هسته‌های مختلف موضوع جدیدی نیست. اخیراً انویدیا این کار را در چیپ موبایل خود با نام تگرا 3 پیاده کرده. این پردازنده 4 هسته اصلی دارد و در کنار آنها 1 هسته صعیف دیگر هست که نیروی پردازشی بالایی مصرف نمی‌کند و تنها برای عملیات‌های سبک به کمک می‌آید. با این حال اختلاف عملکرد 48 هسته با 5 بسیار زیاد خواهد بود و تصور اینکه چه کارهایی می‌توان با آن انجام داد، سخت است. و البته نوشتن آدرس‌های نرم‌افزاری برای این تعداد هسته پردازشی نیز کار آسانی نیست.

اما وجود این چیپ پردازشی می‌تواند منجر به جایگزینی واقعی کامپیوترها توسط دستگاه‌های موبایل شود. چنین دستگاه‌هایی با پردازشگر 48 هسته‌ای و حافظه‌های بالا (که حتماً‌ تا آن موقع از راه خواهند رسید) می‌تواند کل برنامه‌ها و محتواهای یک کاربر را در خود جای دهد و در عین حال هر موقع که لازم بود، می‌توان برای نمایش محتوا دستگاه موبایل را به یک نمایشگر بزرگتر متصل کرد.

ضمن اینکه تا 5 یا 10 سال آینده، تکنولوژی‌هایی نظیر بینایی کامپیوتری، تشخیص گفتار و واقعیت افزوده نیز به سطوح بالاتری سوق می‌یابند و بنابراین نیاز به توان پردازشی بالا برای اجرای بی مشکل آنها، وجود پردازشگرهای 48 هسته‌ای را لازم می‌کند.

مدیر ارشد بخش تکنولوژی در اینتل، آقای جاستین رَتنر می‌گوید: "من فکر می‌کنم که گرایش به رابط‌های کاربری طبیعی‌تر برای برقراری ارتباط انسانی با کامپیوترها در آینده، عامل اصلی تعیین سطح نیازهای پردازشی خواهد بود. داشتن تعداد زیادی هسته پردازشی برای ارائه سطوح بالای توان پردازشی در عین بهینه‌سازی مصرف انرژی، راه درست برای ارائه یک چنین عملکرد پردازشی سطح بالایی است."

اینتل روی ‌آینده سرمایه‌گذاری کرده. آینده‌ای که در آن تلفن‌های هوشمند می‌توانند نقش کامپیوترهای اصلی ما را ایفا کنند و با آن کمتر از 10 سال فاصله داریم.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
برچسب:, :: :: نويسنده : abhahala

تازه ترین خبرها از دنیای آی تی و تکنولوژی

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

خداحافظی با ماوس، سلام به تاچ پد

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


آیا به زودی تاچ پدهای مجزا جایگزین موس می‌شوند؟ اپل، HP و دیگر برندها روی این مساله سرمایه گذاری کرد‌ه‌اند.

در این مدت زمان کوتاهی که به آغاز به کار رسمی ویندوز ۸ مانده است، آنچه زیاد به گوش می‌رسد واژه "لمسی" است. صفحه نمایش‌های لمسی، تبلت‌ها، اسلیت‌ها (Slate)، پنل‌های لمسی اضافه شده به لپ تاپ‌های قدیمی و قابلیت لمسی شدن در دسکتاپ‌ها همه و همه از هر راهی که شده خود را وارد دنیای لمسی‌ها کرده‌اند. در این تب و تاب لمسی شدن، مایکروسافت هم تمام تمرکز خود را معطوف تاچ پدها کرده است و حتی در برنامه‌های جاه طلبانه شرکت‌های جزیی مثل سیناپتیک نیز حرف از لمسی شدن به گوش می‌رسد.

در حالی که همه جا سخن از پدیده لمسی شدن است، گرایش‌های مهم دیگری در پشت صحنه در حال شکل‌گیری می‌باشد. زمانی بود که وقتی حرفی از تاچ پدهای مجزا به میان می‌آمد مفهوم و شکل ناشناخته‌ای در ذهن ایجاد می‌شد (حتی ترک پد جادویی اپل نیز در ابتدای کار نتوانست توجه زیادی را به خود جلب کند) اما باید گفت که امروزه این ابزارها جایی در میان دیگر ابزارهای کامپیوتری برای خود باز کرده‌اند، به ویژه در سیستم‌هایی که امروزه با تاچ پد ارایه می‌شوند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


اگر بخواهیم مثالی از این قبیل دستگاه‌ها به میان بیاوریم HP Spectre One all-in-one بهترین مورد است. این دسکتاپ ارایه شده توسط شرکت به قیمت ۱۲۹۹ دلار، شامل صفحه نمایش ۲۳ اینچی ۱۰۸۰p است که البته لمسی نیست. چون در عوض مجهز به تاچ پد مجزایی است که با صفحه نمایش و کیبورد وایرلس این مجموعه سازگار می‌باشد.

اخیرا برند Vizio با تولید لپ‌تاپ‌های جدید و دسکتاپ‌های All-in-one وارد بازار کامپیوتر شده است. در دسکتاپ‌های این مدل موس حذف شده و به جای آن تاچ پد جایگزین شده است. با اتصال از نوع بیسیم در این مدل و نبود بهینه سازی لازم برای ویندوز ۸ مسلما این مدل به نوع دلخواه ما در تجربه کار با تاچ پد تبدیل نخواهد شد اما خب می‌توان از آن به عنوان مثالی از تمایل دیگر تولیدکنندگان برای جاگزینی تاچ پد به جای موس نام برد.

با ورود ویندوز ۸ مایکروسافت نیز نشان داد که به دنبال سهم بیشتری در دنیای لمسی ها است. به این معنی که هم تاچ پدهای استفاده شده در لپتاپ‌ها و هم تاچ پدهای مجزا به زودی با هر دو گروه دسکتاپ‌ها و لپتاپ‌ها استفاده خواهند شد.

طبق خبرهایی که این چند وقت از نمونه‌های ارایه شده توسط تولیدکنندگان مختلف به گوش می‌رسد، می‌توان گفت که تمایل به تولید تاچ پدهای مجزا روز به روز در حال افزایش است. اما چقدر منطقی است که بخواهیم در عرض مثلا دو سال تاچ پد را با موس، این وسیله قابل احترام در کامپیوترها، جایگزین کنیم؟ چقدر موفق خواهیم بود؟

موس، با کلیدهای راست و چپش، اسکرول و سنسور اپتیکال یا در مدل‌های قدیمی‌تر ترک بال، چنان جایی در دنیای کامپیوتری ما باز کرده است که جایگزین کردنش آسان نیست. در طول این سال‌ها که از ظهور ماوس می‌گذرد تغییرات چندانی در تکنولوژی ساخت آن ایجاد نشده است به غیر از تغییر در روش اتصال آن به کامپیوتر از PS/2 به USB، اتصال بیسیم و بلوتوث. در برخی از مدل‌ها نیز سنسورهای لمسی به قسمت بالایی یا کناری اضافه شده‌اند که در واقع در مفهوم اولیه استفاده از ماوس تغییر چندانی ایجاد نکرده‌اند و با تکنولوژی جدیدی که قرار است از این پس از آن به جای موس بهره بگیریم (تاچ پد) بسیار فاصله دارد.

باید گفت که با این روند رو به رشد تولید دستگاه‌های لمسی مثل تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، و به زودی کنسول‌های بازی مثل Nintendo Wii U تنها غریب قصه ما ماوس خواهد بود. مخصوصا برای لپ تاپ‌ها. اینکه به یک لپ‌تاپ در حال استفاده یک تاچ‌پد مجزا متصل کنیم کار قابل قبول‌تری نسبت به اتصال ماوس به آن انجام داده‌ایم. به ویژه در حال حاضر که تقریبا تمام لپ تاپ‌ها از قابلیت لمس چند انگشتی بهره می‌برند. در این میان باید گفت که اپل به بهترین روش ممکن این کار را انجام داده است اما ویندوز ۸ نیز رقیب سرسختی به حساب می آید. چرا که طبق تجربیاتم باید بگویم که در حال حاضر سیستم عامل جدید مایکروسافت بهترین گزینه برای دنیای عاری از ماوس است.

البته نباید فراموش کرد که دنیای بازی‌ها مخصوصا بازی‌هایی که در آن نیاز به شلیک تک نفره است نیاز به حرکت‌های سریع و دقیقی است که تنها با ماوس امکان پذیر می‌باشد. همچنین در برنامه‌های ویرایش تصویر نیز کارایی موس بیش از پیش نمایان می‌شود اما خب آینده می‌آید و مسلما در آن شاهد تولید بازی‌ها یا برنامه‌هایی خواهیم بود که با تاچ پدها به راحتی سازگاری داشته باشند. در حال حاضر نیز برخی از بازی‌های کامپیوتری از تاچ پدها پشتیبانی می‌کنند وهمگان به مزیت‌های آن واقفند.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org


با این که ظهور تاچ پدهای مجزا امری است که به زودی و در آینده‌ای نزدیک رخ خواهد داد، در حال حاضر نیز می‌توان از نمونه‌های مناسبی از این تکنولوژی نام برد ( مجیک ترک پد اپل). در حال حاضر نیز برندهای گوناگون مثل اپل، اچ پی، ویزیو و دیگر تولید کنندگان قطعات کامپیوتری در تلاشند تا پیش از پایان سال سهمی از تولید تاچ پدهای مجزا داشته باشند. پس آیا باید منتظرحضور بیش از پیش تاچ پدها در بازار باشیم و به ماوس به شکل یک وسیله قدیمی و از مد افتاده نگاه کنیم؟


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...



گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

هک شدن سرورهای یاهو و انتشار اطلاعات بیش ‌از ۴۰۰،۰۰۰ حساب کاربری

هکرها با هک کردن سرورهای شرکت یاهو اطلاعات بیش از ۴۰۰،۰۰۰ کاربران را منتشر کردند. فایل منتشر شده حاوی کلمه‌های عبور و رمزهای مربوطه به صورت متنی است. کلمه‌های عبور مربوط به ایمیل‌هایی از جی‌میل، یاهو، aol و سرویس‌های دیگری هستند. با بررسی فایل منتشر شده به نظر می‌رسد این اطلاعات از دامنه‌ای با نام dbb1.ac.bf1.yahoo.com استخراج شده‌اند. در این حمله هکرها از SQL injection استفاده کرده‌اند. کارشناسان با بررسی اطلاعات مختلفی که منتشر شده است احتمال می‌دهند این اطلاعات مربوط به سرویس Voice از شرکت یاهو باشد.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

اما نکته اصلی ذخیره سازی این اطلاعات بدون رومزنگاری و به صورت متنی است. معمولا سرویس‌ دهنده‌های وب از مکانیزمی برای رمزنگاری اطلاعات استفاده می‌کنند تا در صورت حمله هکرها اطلاعات غیرقابل استفاده باشد.

هکرها در انتهای فایلی که منتشر کرده‌اند این یادداشت را به جا گذاشته‌اند: "پیشرفت از جایی آغاز می‌شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم" ژان وانیر

امیدواریم افرادی که مسئول حفظ امنیت این زیر دامنه هستند این عمل را به عنوان یک زنگ هشدار و نه به عنوان یک تهدید تلقی کنند. حفره‌های امنیتی بسیاری در سرور‌های شرکت یاهو وجود دارد که می‌تواند باعث بروز آسیب‌های شدیدتری بشود. لطفا آنها را سبک نشمارید. زیردامنه و اطلاعات ارزشمند دیگر برای جلوگیری از سوء استفاده منتشر نشد.


گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org



ادامه مطلب ...
صفحه قبل 1 صفحه بعد
پيوندها


آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 485
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 4



Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
فروش انواع نوت بوک و قطعات رايانه
<-BlogTitle->
این سایت را حمایت می کنم